стосунки Анна Трінчер Олександр Волошин

Анна Трінчер і блогер Волошин розходяться. Поки що тимчасово (ФОТО)

Сейчас читают: 537
hochu.ua

Співачка та блогерка Анна Трінчер здивувала прихильників новиною, що після переїзду в новий дім у них з Олександром Волошиним почалися проблеми у стосунках.

Наразі подружжя переживає кризу у стосунках, через яку вони прийняли рішення жити окремо. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У Stories в Instagram Анна Трінчер розповіла, що віднедавна вони з чоловіком переживають нелегкий етап.

На тлі проблем, що з'явилися, вони навіть звернулися до фахівця і зараз проходять спільні сеанси психотерапії.Ми з Сашею не будемо жити разом...

Це рішення ухвалили на спільній сімейній сесії. Повірте, воно зовсім нелегке. До речі, це наша перша сесія разом,- каже артистка.Фото: instagram.com/annatrincher_official Читати також Анні Трінчер - 22: найрідніші співачки розповіли, як вона змінилася Знаменитість розповіла, що після 2,5 років стосунків вони вирішили на певний час роз'їхатися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA