IT освіта навчання

Work.ua відкриває нові можливості для всіх хто хоче перекваліфікуватись та перейти в ІТ

Сейчас читают: 639
womo.ua

За 2 тижні кожен учасник марафону безкоштовно спробує на собі найактуальніші IT-професії 2023 року. Вже понад рік ми намагаємось адаптуватися до нового життя: повітряних тривог, донатів замість кави та відсутності стабільності, яка зникла з початком повномасштабного вторгнення.

Багато українців втратили роботу або ж їхні професії стали не актуальними, як туристичний бізнес, концертна діяльність і не тільки.

Саме тому важливо дати людям можливість отримати нову професію, а разом з нею стабільність, якої так не вистачає. Все це, а також хороший заробіток, страхування, перспективи, бонуси — можна отримати в IT-сфері, адже вона продовжує розвиватися та наймати спеціалістів попри кризу.

Саме тому освітній центр DAN.IT та Work.ua організовують «Марафон професій», який допоможе зробити перший крок до омріяної кар’єри всім, хто хоче перекваліфікуватись в IT-спеціаліста, але вагається, який саме напрям обрати та боїться щось змінювати. Читайте також: 50 найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes За 2 тижні учасники познайомляться з найпопулярнішими професіями на українському ринку: програмуванням, дизайном, маркетингом, тестуванням, дата-аналітикою та рекрутингом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA