стосунки практичні поради сімейні стосунки

Знайомство з батьками: як зробити першу зустріч приємною для всіх

Сейчас читают: 743
hochu.ua

Знайомство з батьками хлопця – подія дуже хвилююча. Хочеться залишити гарне враження та й самій отримати позитивні емоції. Редакція Хочу ділиться порадами, які допоможуть зробити знайомство із родичами хлопця приємною подією, а не стресом.Поведінковий терапевт Обрі Фрейтас та видання Lovetoknow склали гайд для тих, хто хоче знати, як правильно знайомитись з батьками хлопця.

Ми ділимося з вами деякими важливими моментами.Немає правильного або неправильного часу для знайомства з батьками. Більше того, ніколи не буде ідеального часу.

Читати також Як зрозуміти, що він закоханий: 9 ознак симпатії Найкращий спосіб вирішити, коли настав час знайомитися з батьками – поговорити зі своїм партнером.

Разом ви можете вирішити, як рухатися далі. Пам'ятайте – те, що ви готові уявити партнера сім'ї, не обов'язково означає, що він готовий зустрітися з ними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA