зірки відео шоубізнес

Не на жарт налякав глядачів: Роббі Вільямс мало не задихнувся на своєму концерті (ВІДЕО)

Сейчас читают: 305
hochu.ua

Популярний співак Роббі Вільямс був змушений перервати свій недавній концерт через те, що раптово почав задихатися. Що ж сталося з артистом?

Відео інциденту дивіться на HOCHU.ua! Читати також Ніби рідні сестри: Колишній чоловік Ані Лорак показав як ладнає його дочка з донькою нової дружини (ФОТО) На одному зі своїх концертів популярний британський співак Роббі Вільямс шокував шанувальників, коли раптово почав задихатися.

Під час виконання свого хіта "Monsoon" Вільямс зупинився, попросив музикантів зробити паузу і почав важко дихати, намагаючись вдихнути якнайбільше повітря у свої легені.Відео, на якому 49-річний співак задихається на сцені, відразу розлетілося по просторах Мережі.

Пізніше сам артист пояснив, що цей дивний інцидент не пов'язаний з його віком. Виявляється, проблеми з диханням у Вільямса виникли після того, як він перехворів на коронавірус.Це не через мій вік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA