Нео

Вуличний стиль: головні тренди одягу «street style» цього сезону

Сейчас читают: 405
beauty.ua

В чому «родзинка» стріт-стайлу, чому він так припав до душі мільйонам модників і модниць, а також про головні тренди одягу цього стилю поговоримо далі.Стріт-стайл виник не від дизайнерів, а від самих модних ентузіастів, які стали об'єктами фотооб'єктивів, демонструючи свої сміливі вбрання на вулицях великих міст.

Саме тому можна сміливо стверджувати, що вулична мода — це явище поза часом і поза «зовнішнім керуванням» іменитих дизайнерів.Вуличний стиль цього року дозволяє прихильникам виглядати легко, невимушено і почувати себе максимально комфортно в одязі, який відповідає сучасним тенденціям.

Придивіться до того, що пропонує Carhartt на prm.com — це те, що носять зірки шоу-бізнесу, але і водночас те, що комфортне та доречне на вулицях будь-якого міста.Образи в стилі стріт можуть поєднувати елементи дорогих брендів і секонд-хенд — такі луки не дивина!Люди, які підтримують вуличний стиль, використовують його для вираження індивідуальності, розуміння моди, демонстрації бунтарського духу та краси тіла.Цьогоріч вуличний стиль відрізняється безмежним розмаїттям кольорів, що безумовно припаде до смаку багатьом.

Кольоровий розмай дозволяє створювати чудові яскраві образи для щоденного використання, не обмежуючи себе в улюблених відтінках та поєднаннях.Що б ви не обрали, завжди можна зіграти на актуальних відтінках сезону, залучивши жовтий, сірий, зелений, марсала, вишневий, блакитний, рожевий, смарагдовий, бежевий, ліловий, помаранчевий та інші.Питання принтів також залишається відкритим для експериментів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA