соус рецепти як приготувати

Всього дві хвилини - і домашня сметана стоятиме на столі (РЕЦЕПТ)

Сейчас читают: 596
hochu.ua

Ми розповідали, як приготувати білий йогурт в домашніх умовах без спеціальної техніки. Тепер ділимось рецептом сметани, яку легко приготувати на основі цього йогурту.

Якщо навіть немає домашнього йогурту - можна взяти уже готовий грецький йогурт без наповнювача. Його легко знайти в магазинах на полицях з молочними продуктами.Цей дуже просто - для приготування знадобиться лише грецький йогурт та жирні вершки.

Домашня сметана буде в рази смачнішою, ніж магазинна. Рецептом поділились на Meta.ua. Читати також Засунути в фольгу і забути: спробуйте готувати рибу так - і смажити більше не будете (РЕЦЕПТ) Читати також Всього 15 хвилин - і в духовку: найсмачніша вишнева шарлотка (РЕЦЕПТ) Соус можна їсти одразу, але краще все ж охолодити його перед цим.

Зберігається така сметана в холодильнику в герметичному контейнері або в банці зі щільною кришкою. Дуже смачно буде подати її як соус до смачних кабачкових оладок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA