день ангела Яке сьогодні свято свято

День ангела Юлії: теплі привітання у картинках, віршовані та у прозі

Сейчас читают: 513
hochu.ua

У цей день, 29 липня, заведено вітати з іменинами жінок, на ім'я Юлія. Існує кілька версій значення та походження цього імені: з давньогрецької, що означає “пухнаста”, та з латинської - “липнева”.

Найчастіше у повсякденному житті власниць цього імені можна називати Юля, Юлечка, Юленька, Юлюся, або ж скористатись закордонними аналогами - Джулія, Жюлі.Загалом іменини Юлії за православним календарем святкують понад 10 разів: 3 та 15 січня, 17 березня, 2 квітня, 31 травня, 15 червня, 5, 19 та 29 липня, 31 серпня, 14 листопада, 17 грудня.В дитинстві власниці цього імені відрізняються товариським характером, а тому легко заводять друзів.

Вони радісні, чутливі та не вміють довго тримати на когось образу. Такими ж вони залишаються й коли виростуть. Але з часом можуть стати дещо примхливими, вразливими та занадто обережними.

Мають гарне почуття гумору та гострий розум. А ще вони дуже гарні господині.Щоб ви цікаво привітали прекрасних жінок, на ім'я Юлія, з іменинами, ми зібрали для вас найкращі листівки, а також прикольні привітання у віршах та прозі.Юлія, з Днем ангела тебе, З святом цим я привітаю, Хай в усьому повезе Я ж від себе побажаю: Чистого неба і сонячних днів, Вірних, чуйних друзів, Радісних і добрих снів, Й сміх дзвінкий в окрузі.***Юліє!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA