Jerry Heil Україна Євробачення співачка новини шоубізнес 2024 Jerry Heil Україна

Дитяча мрія: Jerry Heil зробила заяву щодо Євробачення 2024

Сейчас читают: 897
hochu.ua

Популярна українська співачка Jerry Heil нещодавно стала героїнею проєкту інтерв'ю 24. Дівчина відверто розповіла чи виступатиме у наступному році в нацвідборі на "Євробачення 2024".

Подробиці - далі в матеріалі. Читати також Зірки українського шоубізу показали свої найкрутіші вишиванки: що носять Даша Астаф’єва, Джері Хейл та Леся Нікітюк (ФОТО) Українська поп-виконавиця Jerry Heil уже 2 роки штурмує вітчизняний національний відбір конкурсу Євробачення.

Поїхати на конкурс для дівчини - мрія дитинства. Найближче до цієї мрії Jerry була минулого року. Співачка тоді у внутрішньому відборі змогла посісти почесне третє місце.На запитання журналістів щодо планів на майбутнє відносно пісенного конкурсу, зірка відповідає досить стримано.

Журналісти проєкту поставили їй чітке запитання, чи буде вона брати участь у нацвідборі на конкурс наступного року. Молода знаменитість відповіла наступне: Не знаю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA