Нео

«Все не те»: про що забувають українки, жаліючись на поганий сервіс у Європ

Сейчас читают: 544
womo.ua

Маріанна Коніна, Chief Engagement Officer компанії TECHIIA Українці за кордоном сумують за своїм мирним життям. Це пояснює популярність статей про некомфортну Європу.

Нічого дивного — значна кількість людей виїхала за межі України вперше або ж вперше так довго проживає поза домом. Мало хто з нас був готовий до життя за іншими правилами в іншому ритмі і ще менше тих, хто, живучи своє усталене життя в Україні, хоч трохи цікавився  бюрократичним влаштуванням Німеччини, Франції чи Бельгії.

Ми не будемо сьогодні повертатися до теми манікюрів та цілодобових доставок — кожна країна має своє розуміння краси та правил трудового законодавства.

Набагато цікавіше співставити рівень життя з обмеженнями, які стали для багатьох малоприємним сюрпризом. Поясню. Після майже голлівудської поїздки через півкраїни під звуки вибухів, пригодницьких перельотів та екстремальної підготовки документів на тварин я опинилася на Кіпрі, де все інакше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA