Доставка Нова Пошта Європа

«Нова пошта» запустила послугу доставки речей в Європу зі знижкою 50-80%

Сейчас читают: 766
womo.ua

«Нова пошта» запустила послугу «Речі з дому за кордон» для доставлення особистих речей у країни Європи. Пропонують відправити валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 європейських країн зі знижками від 50% до 80%.

Про це повідомляє пресслужба компанії. Рівень знижки для посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення. Для посилок вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставлення, до якої входить країна (першої або другої).

Наприклад, вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг складає 800 гривень, до 10 кг – 1200 гривень, а доставлення 30-кілограмової посилки коштуватиме 2000 гривень.

У тариф не входять можливі мита та податки у країні отримання. За новою послугою можна відправити речі до Польщі, Франції, Німеччини, Італії, Болгарії, Угорщини, Литви, Естонії, Хорватії та ще 15 країн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA