Срср трейлер фільми womo кіно кіновиробництво Срср

Що подивитися в кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року

Сейчас читают: 954
womo.ua

Цього місяця в український прокат вийде чимало цікавих фільмів. Редакція WoMo підготувала добірку кінопрем’єр травня 2023 року, щоб ви могли вчасно спланувати похід до кінотеатру. Найочікуваніші кінопрем’єри травня 2023:  «Вартові галактики 3» Прем’єра в Україні: 4 травня Фантастичний пригодницький бойовик «Вартові Галактики 3» є продовженням однойменних фільмів, що вийшли у 2014 та 2017 роках.

У «Вартових Галактики 3» від Marvel Studios наші улюблені герої-невдахи пристосовуються до буденності на космічній станції Ніденія.

Однак незабаром їхні життя перевертаються з ніг на голову через відгомін буремного минулого Ракети. Читайте також: Про воєнні злочини росіян: український фільм «Чорнобиль 22» переміг на фестивалі у Німеччині «Ріміні» Прем’єра в Україні: 4 травня Річі Браво колись був зіркою попмузики, а тепер виступає тільки приморському італійському місті Ріміні та для своїх шанувальниць у віці.

Момент істини для нього настає, коли до нього приїздить дівчина, яка називає себе його донькою, а його батько опиняється у будинку для літніх людей. «Безмежність» Прем’єра в Україні: 4 травня Клара – матір трьох дітей, яка намагається зберегти родину, та маскує сльози косметикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA