України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна законопроєкт свято України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна

8 та 9 травня: Володимир Зеленський зробив важливу заяву

Сейчас читают: 412
womo.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, що запроваджує в Україні святкування Дня Європи 9 травня. Також глава держави подав до Верховної Ради законопроєкт, що пропонує зробити 8 травня Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це він сказав під час відеозвернення. Що сказав Володимир Зеленський про 8 та 9 травня: 8 травня Також він підкреслив, що Україна ніколи не забуде внесок свого народу в перемогу над нацизмом, і нікому не дасть стерти роль українців у цій перемозі, наших людей, того покоління, про яке бережемо пам’ять майже в кожній нашій родині.

Зазначимо, що парламент розгляне президентський законопроєкт на найближчому пленарному засіданні. 9 травня  Цим документом також передбачено втрату чинності попереднього Указу Президента від 19 квітня 2003 року № 339/2003 «Про День Європи».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA