Адель новини шоубізнес

Не береже себе. Співачка Адель втратила свідомість перед виступом у Лас-Вегасі

Сейчас читают: 871
hochu.ua

Знаменита англійська виконавиця Адель втратила свідомість під час свого концертного шоу у Лас-Вегасі. Подробиці - в нашому матеріалі.Співачка вже за лаштунками почувала себе доволі кепсько.

Як наслідок, команда 35-річної селебритіс знайшла її непритомну на підлозі. Читати також Мало не впала та довго шукала своє місце: Кеті Перрі оконфузилась на коронації Чарльза ІІІ (ФОТО, ВІДЕО) Працівники відомої артистки зробили усе можливе, аби привести Адель до тями.

Як повідомляє The Sun артистка цей інцидент прокоментувала так:Вони підняли мене з підлоги.Окрім того, варто зауважити, що Адель давно страждає на радикуліт.

Хвороба нагадала про себе у найбільш неприємний момент, прямо під час шоу. Відтак, знаменитість заявила, що бере паузу та хоче трохи відпочити від радикуліту.Я збираюся сісти та відпочити від радикуліту,- каже співачка.35-річна співачка раніше говорила, що біль у спині у неї виникає через стрес, чи "неправильну позу".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA