сон музика новини натхнення

Музичний альбом Каті Чілі «Сон» вийшов через 23 роки

Сейчас читают: 324
womo.ua

Українська співачка знов нагадала про себе музичним альбомом, який вона записала ще у 2001 році. Планувалося, що він стане другим у кар’єрі виконавиці після альбому «Русалки in da House» 1998 року, але плани змінилися.

Про це пише Слух. Над композиціями з Катею Чілі працювали Леонід Белей з гурту «Мандри» та талановитий музикант Олександр Юрченко, якого вважають одним з найцікавіших експериментаторів України.

На жаль, у 2020 році він пішов із життя. Катя Чілі, музичний альбом «Сон» Читайте також: Які пісні найчастіше слухали українці у 2023 році: рейтинги Spotify та Apple Music В одному з інтерв’ю 2007 року співачка пояснила чому прихильники так і не дочекалися альбому, який музиканти вже навіть проанонсували.

Зараз новий-старий альбом можна знайти на музичний платформах: Apple Music, YouTube Music, Deezer та інших. Катя Чілі періодично зникала з музичного небосхилу, зрідка нагадуючи про себе окремими треками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA