люди

Viva! провела масштабную премию Viva! Awards Далі буде: фото

Сейчас читают: 119
beauty.ua

16 травня перший журнал про відомих людей Viva! та сайт Viva.ua запросили численних зірок і партнерів пройтися червоним хідником й відмінно провести час.

У цей день команда Viva! порадувала гостей несподіваними подарунками. Засновниця бренду Viva! та компанії «ЕдімедіаУкраїна», Національної премії «Жінка України» і проєкту Connecting Women Інна Катющенко разом із головними редакторками Іванною Слабошпицькою (журнал Viva!) та Людмилою Гріцфельдт (сайт Viva.ua) вручили нагороди вісьмом зіркам українського шоу-бізнесу, представникам медіа і культури за професійні та соціальні досягнення 2020-2021.

Атмосфера свята й урочистості, блиск софітів, ігристе, безліч сюрпризів і подарунків — дивимося, як пройшла премія Viva! Awards 2021 «Далі буде».На сцені премії Viva!

Awards відбувся дебют блогерки Інни Мірошниченко у ролі співведучої в парі зі своїм чоловіком, «голосом» Євробачення в Україні та відомим телеведучим Тімуром Мірошниченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA