привітання у прозі листівка Медовий Спас листівки

Вітаємо з Медовим Спасом! Святкові листівки та побажання з нагоди Першого Спасу

Сейчас читают: 224
hochu.ua

Віряни відзначають Перший Спас, який ще називають Медовим. Дата попадає на 14 серпня. У цей день віруючі освячують в храмах мед, воду, мак і трав'яні букети.Здавна люди вірили, що букети-обереги, освячені на Перший Спас, будуть захищати оселю та її господарів упродовж року.

Тому зав'язані у пучок трави і квіти, серед яких обов'язково був мак, зберігали до наступного Маковія. Читати також День ангела Анни: красиві привітання у картинках, віршах та прозі Традиційно 14 серпня віряни відвідують храм, моляться за здоров'я рідних і близьких, перемогу України та Божий захист.

У цей день не варто робити важку роботу, працювати в землі та сваритися.Проводжаємо літо, Медовий Спас прийшов! Хай буде ваше життя зі смаком кращих сортів бурштинового меду і присмаком макового пирога!

Луна дзвону оновить вас для благодаті і нових подій! Медової погоди вашому дому! Квіткової та солодкої любові! Читати також День ангела Марини: прикольні привітання у картинках, віршах та прозі 1plus1.uaНехай Перший Спас подарує твоєму серцю віру, розуму – надію, а здоров'ю – силу!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA