місто Київ куда пойти в Киеве куда пойти киев місто Київ

Для тих, хто любить хендмейд: виставка авторської ляльки та виставка-продаж «Рукоділля. Бізнес & Хобі»

Сейчас читают: 238
liza.ua

З 09 по 11 квітня 2021 р. на території МВЦ (м. Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон №2-А) відбудуться виставка-продаж «Рукоділля.

Бізнес & Хобі» та виставка авторської ляльки та Тедді «Модна лялька».В заходах беруть участь відомі постійні, а також нові майстри, митці, дизайнері, компанії, магазини, творчі студії та колективи.Центральний сектор «Хобі Маркет» представлений українськими компаніями-виробниками, а також магазинами-дистриб’юторами різноманітних матеріалів для всіх напрямів рукоділля та хобі.

Відвідувачі мають можливість придбати тканини, бісер, кришталеві стрази та бусини, заготовки для декупажа, набори для вишивання нитками, бісером та стрічками, фурнітуру та багато інших матеріалів, необхідних для творчого процесу на стендах відомих компаній та магазинів таких, як ТМ «Людмила», «Purple Fox», «Zarmilka», «Декупажинка», ТМ «Александра Токарева», «Совушка», «Творчі тканини», «Штапель» та інші.Також можна буде протестувати, ознайомитися з новинками та придбати швейні машинки

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA