Скандал війна новини шоубізнес

"Вигуки радості на чужих кістках": Повалій "нагодувала" путіністів черговою порцією маячні

Сейчас читают: 195
hochu.ua

Російська співачка українського походження Таїсія Повалій розлютила українців, видавши чергову порцію пропаганди про Донбас і Майдан.

У День захисту дітей путіністка відзначилася неадекватними висловлюваннями про Україну відповідно до маячних наративів кремля.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Повалій вирішила поділитися власними спогадами про Революцію гідності 2014 року та напад росії на Україну, який навіть у медійному просторі у рф уже давно перестали називати "спецоперацією".Участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула мої спогади та минулі емоції нібито вже далекого 2014 року, коли в Києві на Хрещатику горіли шини, кидали коктейлі Молотова, вбивали людей!— заявила путіністка.

Читати також Балерина-коректувальниця Волочкова здала розташування окупантів. Їх "накрило" дронами під москвою Варто зазначити, що події, про які вирішила згадати Повалій — наслідки президентства Януковича, якого вона всіляко підтримувала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA