гроші знаки зодіаку езотерика финансовый гороскоп

Гороскоп багатства на серпень: кому перепаде солідний куш, а хто ризикує залишитися взагалі без грошей

Сейчас читают: 387
hochu.ua

Останній місяць літа 2023 року матиме свої фінансові портали для кожного знаку Зодіаку. Астрологи визначили, кому пощастить із грошима, а хто може стати банкрутом.

Раніше ми писали про небезпечні дні у серпні, а тепер розкажемо, що на кого чекає у фінансовому плані.Кому можна купувати щось нове, а кому варто сховати гроші і знайти додаткову роботу, пише focus.ua.Овнам час розглянути нові перспективи і не боятися підписувати договори стосовно партнерства.

Не робіть великі покупки і віддайте всі борги до осені. Читати також Астрологи назвали зіркові пари за знаком Зодіаку Тельцям останній місяць літа віщує кар'єрний ріст і фінансовий успіх.

Не бійтеся укладати угоди в галузях нерухомості та інвестицій.У близнюків буде збільшення доходу. Постарайтеся не витрачати все одразу — зекономте, розподіліть ваші гроші і відкладіть на майбутнє.Астрологи радять поставити чіткі цілі та працювати над їхнім здійсненням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA