Маша Єфросиніна відео новини шоубізнес Маша Єфросиніна

"Дострибалася": ведуча "Аферистів в сітях" випадково зняла власне падіння у сукні (ВІДЕО)

Сейчас читают: 992
hochu.ua

Відома українська тележурналістка Олена – Крістіна Лебідь мало не зазнала травми внаслідок падіння з батуту. Подробиці – у нашому матеріалі.Зірка телешоу Аферисти в мережах опублікувала у себе в інстаграм відеозапис, на якому вона зняла, як стрибає на батуті у довгій жовтій сукні.

Христина не звернула увагу, що в якийсь момент її стрибки продовжилася вже на краю батута. Читати також Зіркова ведуча "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова знову стала мамою: перше фото з малюком Знаменитість за кілька секунд виявилася вже на землі.

Своє падіння Христина прокоментувала: Дострибалася. А ви так умієте?    - запитала у фоловерів Лебідь.Фани по-своєму сприйняли падіння журналістки.

Користувачі пишуть:  Читати також У Алли Мазур сталося горе: ведуча зворушила мережу прощальним зверненням до воїна Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що відома телеведуча Маша Єфросиніна попередила своїх шанувальників про аферу від її імені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA