Mary Kay косметика краса доглядова косметика бренди косметики Mary Kay

Новинки від Mary Kay: трендові відтінки до 60-річчя бренду та інноваційний догляд для кожної

Сейчас читают: 882
womo.ua

Чотири відтінки тіней у яскравій палетці з дзеркалом для безлічі твоїх ідей та wow-ефекту від дизайну новинки, коли ти поправлятимеш мейк у компанії дівчат.

Нова палітра від Mary Kay допоможе створити ефектний образ для будь-якого настрою, місця та події. Матовий, холодний або металік-фініші — обирай сама!

Макіяж з цією палітрою – це не лише яскраво, а й комфортно: кожна з чотирьох тіней палітри має оксамитову кремову текстуру та зберігає відчуття легкості на повіках.  Ідеальний контур та оксамитовий дотик  Створення бездоганного макіяжу губ нерідко забирає чимало часу й зусиль: обрати помаду, підібрати олівець в тон, ретельно нанести й підкоригувати.

Відтепер того ж ефекту можна досягти ледь не на ходу – завдяки новинці від Mary Kay. Зручна й багатофункціональна, оксамитова помада-олівець для губ одночасно закриває усі твої потреби щодо макіяжу губ: на відмінно справляється як зі створенням контуру, так і з повним фарбуванням губ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA