Україна місто Маріуполь Україна місто Маріуполь

Відео Макса Барських «Буде весна» відкриватиме шоу ансамбля Вірського по всьому світу

Сейчас читают: 920
vogue.ua

Зворушливий трек Макса Барських «Буде весна», написаний на початку війни, для багатьох із нас вже став своєрідним гімном, а кліп з кадрами розбомбленого Маріуполя та сміливих українських військових облетів усі соцмережі, набрав більше мільйона переглядів у YouTube.

Днями стало відомо, що це відео побачить увесь світ: «воєнна колискова» Барських буде відкривати кожне шоу танцювального ансамбля імені П.

Вірського, який вирушив у благодійне світове турне. Пісня "Буде весна" була написана в перший тиждень війни і присвячена українцям, які зараз боронять свою країну від російських окупантів. "Сьогодні кожен з нас робить все можливе, щоб урятувати свою країну – те місце, де ми народжені, де ростуть наші діти та поховані наші предки, – каже музикант. – "Я пишаюся нашою силою і волею, я нескінченно гордий бути українцем.

Сьогодні МИ ВСЕ – УКРАЇНА! Ми клітини одного організму, тому кожна втрата б'є прямо в серце, кожна перемога дозволяє перевести подих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA