Украина Нео Украина

Історія 84-річного дідуся з онукою на руках з вірусного відео, який вивіз сім’ю з-під бомбардувань

Сейчас читают: 888
cosmo.com.ua

Ви точно бачили зворушливе відео, де дідусь заколисує свою внучку у центрі для біженців. Чоловік на відео — 84-річний Валентин Миколайович.

Він проїхав за кермом старенького авто декілька діб, щоб врятувати свою родину: сина, невістку, трьох онуків та песика. Його історію розповів фонд UNICEF Ukraine: «Майже місяць сім’я ховалась від бомбардувань у підвалі будинку в селі Степове Запорізької області.

Після того як вони ледь не втратили маму дітей Марію і з`їли всі запаси, дідусь, єдиний водій у сім`ї, повіз своїх сина, невістку, трьох онуків та песика до Івано-Франківська, вперше в житті долаючи за кермом таку велику відстань».

Першу зупинку родина зробила у центрі для біженців у Запоріжжі. Саме там Валентин Миколайович заколисував 6-місячну внучку Ізабелу, поки її батьки займалися старшими дітьми. «Дитинство Валентина пройшло на уламках Другої світової війни. «Я у дитинстві грав патронами, та не хочу, щоб у моїх онуків було таке саме дитинство», — говорить він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA