Артем Пивоваров Sonya Kay музыка MamaRika Артем Пивоваров Sonya Kay

glo™ Музичний HYPER Set від Sonya Kay, Artem Pivovarov, Katro Zauber і MamaRika уже в ефірі

Сейчас читают: 414
hochu.ua

На правах рекламиglo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.Запальний Музичний HYPER Set вже доступний у мережі!

Послухати результат колаборації бренда glo™ з MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov та Sonya Kay можна на сторінках артистів та популярних музичних сервісах — Apple music, YouTube music, Spotify та Deezer.

Музичний HYPER Set — це мікс чотирьох вибухових музичних стилів, кожен з яких створює синестетичну асоціацію з чотирма яскравими смаками стіків neo™ для glo™ HYPER:Вир настроїв Музичного HYPER Set’y — це вибухові емоції та натхнення для самовираження, в якому кожен знайде щось своє — так само, як у різноманітті смаків стіків neo™ для glo™ HYPER.Знайти, послухати та додати треки у свої плейлисти можна зі сторінок MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov та Sonya Kay в соціальних мережах, на Youtube-каналі , а також на популярних музичних сервісах — Apple music, YouTube

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA