Сша місто Victoria місто Ліма книги Мода Victoria’s Secret білизна Видавництво книголав Сша місто Victoria місто Ліма

Victoria’s Secret: гучне повернення янголів

Сейчас читают: 378
womo.ua

Victoria’s Secret повернулися на подіум після шестирічної перерви. Днями у Нью-Йорку знов відбулося легендарне шоу знаменитого бренду білизни.

В масштабному заході взяли участь 50 моделей. Однією з найголовніших учасниць стала неперевершена Адріана Ліма. До яскравої події долучилися Кейт Мосс та її донька.

Ліла Мосс дебютувала на шоу в ролі янгола. Також серед учасниць були Карла Бруні, Єва Герцигова, Алессандра Амбросіо та Тайра Бенкс, яка не виходила на подіум 20 років.

Щорічний показ мод Victoria’s Secret проводили з 1995 року. Згодом шоу стало видовищним і мало свою тему. До кожного показу ретельно підбирали декорації, а моделі виходили з великими янгольськими крилами. Українські режисери долучилися до шоу Ролик для відкриття цьогорічного шоу Victoria’s Secret створила українська команда, до якої увійшли режисер Артем Шапіренко та монтажер Микита Берег.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA