дезодорант догляд за шкірою літо спека

Ви неправильно користуєтеся антиперспірантом: дерматолог назвав найпопулярнішу помилку

Сейчас читают: 113
hochu.ua

У літню спеку важливо не тільки а й навчитися правильно використовувати антиперспірант. Це може звучати дивно, адже цей косметичний виріб знайомий багатьом ще з дитинства, проте більшість людей насправді не знають, як саме з ним поводитися.

Розповідаємо, що ми робимо не так. Читати також Тоналка тече під сонцем? Секрети макіяжу в літню спеку Як зауважує доктор , експерт з усіх питань пов’язаних з пахвами, більшість людей наносять антиперспірант лише вранці.

Проте з медичної точки зору цей період доби є фізіологічно неправильним. Насправді наносити його потрібно на ніч, інформуєПітливість - це не тільки незручність, яку ми відчуваємо через хвилювання.

Вона може виникати з абсолютно різних причин, включаючи фізичне навантаження, лихоманку, спеку й ту саму нервозність.Вночі ми пітніємо менше, тому антиперспірант може вступати в тісніший контакт із потовими залозами і зменшувати потовиділення, - каже доктор Ліпнер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA