лайфхак телефон Техніка гаджети

Всі забувають зробити це перед зарядкою телефону: через якусь помилку пристрій може зламатися

Сейчас читают: 941
hochu.ua

Під час заряджання мобільного пристрою може виникнути сильне нагрівання. Часто це відбувається через помилку самого користувача, який забуває виконати одну важливу дію перед підключенням зарядного пристрою.

Читати також А ви вимикаєте телефон перед тим, як протерти екран? Цієї помилки припускаються багато користувачів Багато людей не усвідомлюють, наскільки важливою є ця попередня процедура.

Виявляється, цю дію слід виконувати перед кожною зарядкою мобільного телефону. І йдеться про зняття чохла зі смартфона.На перший погляд, здається, що чохол не може завдати ніякої шкоди мобільному пристрою, оскільки він служить для захисту.

Однак, якщо заряджати мобільний телефон, не знімаючи чохол, він може сильно нагрітися.Під час заряджання акумулятора температура пристрою сильно підвищується, а якщо додати до цього присутність чохла, може статися перегрів, що негативно позначиться на роботі гаджета.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA