друзья

Фаворити в світі дитячих електронних смарт-годинників з GPS-відстеженням

Сейчас читают: 867
liza.ua

Питання безпеки дітей хвилює кожного з батьків. Стежити за кожним кроком дитини, а тим більше закривати його вдома, не пускаючи на вулицю пограти з друзями, — не вихід.

Ми, Магазин електроніки ШО, знаємо, як взяти під контроль безпеку дітей, не обмежуючи їх особистий простір. За допомогою сучасних технологій!Нещодавно бренд Elari випустив нові вдосконалені моделі дитячих смарт-годинників, які дарують батькам відчуття спокою за своїх дітей, а маленьким користувачам — радість від яскравого дизайну і цікавих опцій.Сьогодні можна знайомити дитину з гаджетом, починаючи з дошкільного віку.

Першим розумним пристроєм в житті маленького дорослого можуть стати дитячі смарт-годинники Fixitime Lite від ELARI, які працюють без підключення до смартфону.

Величезна перевага дитячих смарт-годинників Fixitime Lite — це яскравий і зрозумілий інтерфейс, створений на основі мультфільму «Фіксікі».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA