топлес прем'єра новини кліп

В образі спокусливої русалки: Шакіра знялася топлес у новому кліпі (ВІДЕО)

Сейчас читают: 644
hochu.ua

Розлучення Шакіри та Жерара Піке не тільки допомогло їй побити 14 світових рекордів, але й феєрично повернутися на сцену з новими композиціями, натхненними особистою драмою.

Уже не раз у своїх треках співачка зверталася до чоловіка-зрадника, але цього разу вона вирішила сконцентруватися на собі. Про що нова пісня Шакіри "Copa Vacía" — далі в матеріалі.У новому кліпі Шакіра з'явилася в спокусливому образі русалки, яка потрапила в тенета свого "коханця" по кліпу, 23-річного співака Мануеля Турісо.

Звабливе вбрання вийшло цілком реалістичним, особливо хвіст русалки. У кліпі "Copa Vacía" Шакіра з'явилася з довгим рожевим волоссям, і практично топлес, адже її груди прикривали лише мінімалістичні прикраси.

Читати також Після скандального розлучення Шакіра закрутила роман із Томом Крузом — ЗМІ За сюжетом відеороботи Шакіра опинилася в кайданах не просто так.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA