медицина Нео

Де можна пройти безоплатні курси домедичної допомоги онлайн

Сейчас читают: 632
hochu.ua

В умовах воєнного стану першу домедичну допомогу зобов'язаний вміти надавати кожен свідомий громадянин. Якщо ви не знаєте, як правильно діяти, коли у людини зупинилося серце, а швидка ще не приїхала, — варто пройти спеціалізовані курси.

Раніше ми писали, що день медика в Україні перенесли на нове число, а тепер розкажемо про безкоштовний онлайн курс домедичної допомоги.Всеукраїнська Спілка Парамедиків відкрила доступ до 23-х тем онлайн-курсу, зазначає nus.org.ua.

Вони стосуються необхідних тем: судоми, укуси, травми голови, кровотечі, інфаркт та інсульт, як користуватися дефібрилятором, втрата свідомості, як дістати людину з авто, алергічні реакції, опіки, якою має бути автомобільна аптечка, кишкові інфекції тощо.

Також є безкоштовний дистанційний курс з першої невідкладної допомоги для дітей із 7 років.Про першу домедичну допомогу під час війни вам розкажуть на курсі TESIMED — Center for Medical Simulation.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA