музыканты StandWithUkraine

Українська паляниця з Тризубом у нову кліпі Дрейка

Сейчас читают: 775
vogue.ua

Канадський репер Дрейк представив кліп на спільний трек з Future. У відео реперів в одному з кадрів з'являється українська паляниця, на яку нанесено герб України – Тризуб.

Кліп на пісню WAIT FOR U розповідає про вигаданого середньовічного короля. В одній з сцен зі застіллям і з'являється стіл, на якому посеред різної їжі можна помітити паляницю з Тризубом (00:50 на відео).

Краще розглянути український хліб можна на кадрах зі знімань кліпу, які Дрейк опублікував у своєму Instagram. Нагадаємо, український гурт «Антитіла», учасники якого ще в лютому вступили до лав ТрО і нині перебувають у Харківській області, встигли записати спільний трек з британським співаком Едом Шираном.

Це римейк треку 2Step з останнього альбому Ширана, у якому лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя співає українською. Знімання української частини кліпу тривало в Ірпені та Харківській області..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA