Евгений Клопотенко Євген Клопотенко Україна борщ Евгений Клопотенко Євген Клопотенко Україна

Україна подала офіційну заявку на включення борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО

Сейчас читают: 996
hochu.ua

У нас чудові новини для усіх українців. Міністерство закордонних справ України подало номінаційне досьє "Культура приготування українського борщу" для включення до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Сенсаційні подробиці читайте далі у нашому матеріалі.Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова так коментує новину про те, що Україна подала офіційну заявку на включення борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.Номінаційне досьє "Культура приготування українського борщу" нарешті прямує до Парижу.

Це важливий процедурний крок, який є початком формального просування на міжнародному рівні неперевершеного елементу української нематеріальної культурної спадщини для його включення до Репрезентативного списку ЮНЕСКО.Ініціатором офіційного визнання борщу українською національною стравою виступив шеф-кухар Євген Клопотенко.Коли ви заходите в ресторан за кордоном, то швидше за все в меню ви побачите "Борщ (російський суп)".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA