лайфхак рецепти яйця

Будуть самі вилітати зі шкаралупи: як правильно варити яйця

Сейчас читают: 138
hochu.ua

Ми розповідали, як правильно розбивати яйця. Тепер розкажемо, як їх правильно варити. Читати також Ідеально для побачення: готуємо вишуканий коктейль "Кір Рояль" (РЕЦЕПТ) Кулінари у їдальнях чи ресторанах готують масу страв, та ще й швидко.

Залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Секрет, завдяки якому яйця чиститимуться за пару секунд, розкрили на ProstoWay.Якщо варити свіжі яйця, чистити їх потім дуже складно.

Кулінари роблять для легшого чищення все, що завгодно: підсолюють воду підсолюють, ллють оцет, жбурляють зубочистки тощо. Але професійні кулінари, що чистять тисячі яєць за день, знають спосіб.Отже, діючи за їх порадою, потрібно спочатку вимити яйця.

Потім взяти невелику гостру голку і зробити в шкаралупі отвір, але так, щоб не проломити її. Якщо потренуватись, вдасться зробити одну маленьку дірочку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA