поради дачникам народні поради вирощування рослин

Один дешевий аптечний розчин - і троянди будуть цвісти, як скажені

Сейчас читают: 905
hochu.ua

Ми розповідали, як виростити трояндовий кущ з маленької гілочки. А щоб вже вирослі троянди цвіли рясно і тішили величезними квітами все літо, за ними потрібно правильно доглядати.

Читати також Як відмити руки після городу і навіть від помідорів: 3 простих способи Про дешеву і просту суміш для обробки кущів розповіла авторка ютуб-каналу "В гостях у Тані".

Жінка, яка веде блог про садівництво й городні роботи, розповіла, як улітку доглядати троянди, щоб вони цвіли рясно і безперервно.

Досвідчена садівниця використовує для цього розчин із двох недорогих препаратів – борної кислоти й сульфату магнію. Борну кислоту, за словами авторки, можна купити навіть в аптеці.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Гороскоп на тиждень з 3 по 9 липня 2023 року: вміння ігнорувати речі — один зі способів досягнути внутрішнього спокою hochu.ua /10 месяцев назад
takprosto.cc
Близится Рождество Иоанна Предтечи, отмечаем один из самых больших праздников правильно, соблюдаем запреты takprosto.cc /10 месяцев назад
lifehelper.one
Один из ключевых преимуществ термостойкого герметика для дымоходов — его состав. Он не содержит в себе горючих компонентов, что обеспечивает дополнительную безопасность при использовании в отопительных lifehelper.one /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA