Смартфоны гаджеты технологии

У wish-list: нові смартфони, бездротові навушники та не тільки з презентації Galaxy Unpacked 2021 від Samsung

Сейчас читают: 877
cosmo.com.ua

В четвер, 14 січня відбулась вже друга віртуальна презентація Galaxy Unpacked від Samsung. Компанія представила сучасні новинки, котрі вражають своєю технологічністю та стильним дизайном: смартфони Galaxy S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra, бездоротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro та трекери для пошуку особистих речей Galaxy SmartTag.

Детальніше про них — далі! Galaxy Buds Pro Найкращі з-поміж усіх навушників Samsung, що поєднали у собі неперевершену якість звуку, інтелектуальну технологію активного шумопоглинання, миттєве під’єднання до пристроїв, а також стильний дизайн.

В них можно однако якісно як слухати музику (завдяки 11-мм низькочастотному динаміку для глибших басів і 6,5-мм високочастотному динаміку для чітких високих нот із максимальною деталізацією, в Galaxy Buds Pro можна насолоджуватися насолоджуватися улюбленими треками у найкращій якості), так і вести переговори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA