Египет путешествие НОВОСТИ путешествия Египет

Онлайн-екскурсії по Стародавньому Єгипту від Google: безкоштовні та безпечні подорожі

Сейчас читают: 917
womo.ua

Проект Google Arts & Culture створив та анонсував новий розділ — екскурсіїї по знаменитих місцях Стародавнього Єгипту. На сайті можна відправитись на віртуальну екскурсію, дізнатися цікаву історію історичних місць та подивитись на них зі свого гаджету в цікавій та інтерактивній формі.

Проект створили разом із вченими Американського дослідницького центру в Єгипті. Проект говорить англійською мову, проте автоматичний вбудований перекладач може легко перекласти всю інформацію на украінську та інші мови.

Автори проекта розповідають, що за допомогою інтеактивним онлайн-екскурсіям, можна дізнатися цікаві факти про мечеть Мамлюк, гробницю Менни, єврейське кладовище або подивитися піраміди і дізнатися про те, як єгиптяни готували мертвих до загробного життя.

А також, дізнатися про християнськів нащадків древніх єгиптян. The post Онлайн-екскурсії по Стародавньому Єгипту від Google: безкоштовні та безпечні подорожі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA