місто Київ психолог допомога місто Київ

У столичному Vcentri Hub стартував цикл навчань учасників проєкту «Повертаємо до життя»

Сейчас читают: 370
womo.ua

У столичному Vcentri Hub стартував цикл навчань учасників проєкту «Повертаємо до життя». Психологи-практики проводять заняття, де соціальні робітники та психологи, що працюють з людьми зараз, отримають нові знання та навички.

Про це пише Вечірній Київ. «До Києва стрімко повертаються мешканці. Ще в березні тут було 700 тисяч, а нині вже 2 млн. Тож місто треба запускати», — каже заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Травматичний досвід війни буде даватись взнаки ще десятки років по тому. Війна триває і сьогодні й професійним психологам і українцям доводиться приборкувати набуті проблеми. «З людьми, які живуть у метро, треба говорити особисто.

Не вийде побути у підземці дві-три години, та й гайнути у своїх справах. Туди потрапляєш і вже працюєш до вечора», — поділилась досвідом роботи з тими, хто вже понад місяць практично живе під землею, психологиня Лідія Новак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA