Нео

Росіяни не зможуть голосувати за учасників «Євробачення-2022»

Сейчас читают: 592
cosmo.com.ua

Жителі рф, яку відсторонили від участі у цьогорічному «Євробаченні» через повномасштабну війну проти України, не матимуть змоги голосувати за учасників конкурсу.

За словами виконавчого продюсера Клавдіо Фазуло, віддати свій голос за когось із учасників можуть лише мешканці тих країн, які змагатимуться за перемогу на «Євробаченні-2022». «Голосування під час конкурсу можливе лише з країн, які у ньому беруть участь.

росія, не беручи участі у заході, не може голосувати зі своєї території», — заявив він. Нагадаємо, цього року Україну на «Євробаченні» представить гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» — як повідомляли раніше учасники гурту, вони запишуть свій виступ у безпечному місці та відправлять організаторам конкурсу.  «Kalush Orchestra» виступатимуть у першому півфіналі, який відбудеться у Турині 10 травня, під номером 6.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA