Сша штат Техас штат Небраска закон шлюб розлучення дослідження права жінок Сша штат Техас штат Небраска

У США хочуть відмінити розірвання шлюбу за згодою сторін

Сейчас читают: 421
womo.ua

У США хочуть скасувати розлучення без вини й повернути вимогу доводити у суді жорстоке поводження, зраду чи інші неправомірні дії однієї зі сторін, через які потрібно розірвати шлюб.

З відповідною ініціативою виступають республіканці, які в деяких штатах, зокрема, Техас, Небраска, Луїзіана, становлять більшість у законодавчих органах Про це повідомляє Rolling Stone. Читайте також: Шоу «Подкаст терапія» зі Спартаком Субботою відновили: подробиці Читайте також: Афганські жінки вийшли на акцію протесту перед самітом ООН, вимагаючи не визнавати уряд талібів: відео За даними дослідників, докторки та доктора філософії Гарвардського університету Бетсі Стівенсон і Джастіна Вулферса, які стежили за появою законів про розлучення без вини в кожному штаті, реформа призвела до різкого зниження рівня жіночих самогубств (на 8–16%) і домашнього насильства (на 30%), а також до зменшення кількості випадків вбивств жінок їхніми партнерами (на 10%). Читайте також: У США хочуть внести до Конституції поправку про рівні права, але є нюанс: подробиці Також зазначається, що на сьогодні понад дві третини усіх гетеросексуальних розлучень у США відбуваються з ініціативи жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA