Сша Украина Шотландия StandWithUkraine Сша Украина Шотландия

У Шотландії зареєстрували новий тартан у кольорах українського прапора

Сейчас читают: 455
vogue.ua

Компанія Great Scot випустила тартан (різновид картатої тканини) з назвою 'Ukraine Forever' як символ «союзу та непокори». Матеріал створено з використанням кольорів шотландського й українського прапорів як символу солідарності Шотландії з народом України.

Фахівці текстильної галузі Great Scot створили тартан «Україна Назавжди» (Ukraine Forever) з використанням кольорів шотландського й українського прапорів.

У компанії розповіли, що мали на меті винайти дизайн, який був би «емоційним» і демонстрував «союз і непокору». Фірма повідомила, що асортимент виробів з цієї тканини — від шарфів до ковдр — швидко продається, а замовлення надходять з різних куточків світу, зокрема й зі США та навіть Китаю. «Команда Great Scot ретельно розроблювала цей тартан, щоб показати солідарність Шотландії з народом України — однієї суверенної нації з іншою.

Саме тому кольорові елементи обох прапорів поєдналися разом, — говорять у Great Scot. — Тартан «Україна назавжди» допоможе нашій компанії зібрати кошти на гуманітарну допомогу українцям через цю надзвичайну ситуацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA