люди Нео

У пошуках нового світу: коллекція TG Botanical весна-літо 2023

Сейчас читают: 695
vogue.ua

Український бренд TG Botanical представив нову весняно-літню колекцію у рамках Тижня моди в Копенгагені. Міжнародній аудиторії дизайнерка бренду Тетяна Чумак запропонувала задуматися про створення нового світу до якого ми всі прагнемо сьогодні.

Дизайнерка бачить можливість його втілення у поверненні до найчистішого – природи, яка оточує нас споконвіку. Для того, щоб привнести в колекцію це відчуття минулого, Тетяна Чумак звертається до древніх орнаментів скіфської культури, тонко втілюючи їх у візерунках в’язаних виробів.

Скіфи населяли територію сучасної України в VII-III столітті до нашої ери і славилися землеробством. Відповідно, колекція T|G Botanical весна-літо 2023 складається з предметів одягу, вироблених з органічних матеріалів, таких як кропива, коноплі та льон, які були дбайливо вирощені на українських полях.

Традиційно дизайнерка використовує старі техніки фарбування, щоб отримати максимально природну фактуру та колір текстилю, цього сезону зосереджуючись на більш світлих сірих, бежевих та коричневих відтінках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA