Афганистан Афганістан ООН жінки Генасамблея ООН права жінок права дітей Афганистан Афганістан

ООН готова піти з Афганістану: назвали причину

Сейчас читают: 202
womo.ua

Влада радикального ісламістського руху Талібан заборонила жінкам Афганістану працювати в Організації Об’єднаних Націй. Тому Організація Об’єднаних Націй повідомила, що припинить свою місію в Афганістані в травні цього року, якщо таліби не дозволять жінкам повернутися до роботи в організації.

Про це пише The Guardian. Читайте також: За три місяці у Середземномор’ї загинуло понад 440 мігрантів — ООН За словами голови Програми розвитку ООН Ахіма Штайнера, представники організації кілька місяців проводили переговори з лідерами Талібану, щоб ті дозволили жінкам працювати в ООН.

Раніше таліби говорили, що можуть пом’якшити заборону жінкам працювати в неурядових організаціях. Однак тепер вони відмовляються змінювати свою позицію. Читайте також: В Австралії затримали екоактивістів, які зупинили потяг і вигрібали вугілля Читайте також: Книгу «Незламні» майже розкупили: скільки примірників залишилося Зазначимо, що відхід ООН й інших міжнародних організацій з Афганістану може найбільше вплинути на жінок і дітей.

Адже жінки й дівчата часто отримують найменшу частку їжі в афганських сім’ях і є більш вразливими до недоїдання й хвороб. The post ООН готова піти з Афганістану: назвали причину appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA