Олени Зеленської місто Софія жертва Нео StandWithUkraine Олени Зеленської місто Софія

У Києві вшанували пам'ять дітей, загиблих унаслідок російської агресії

Сейчас читают: 835
vogue.ua

4 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день безневинних дітей, що стали жертвами військової агресії. В пам'ять маленьких українців, чиє життя забрала війна, на деревах в "Софії Київській" розвісили дзвіночки, які символізують голоси вбитих дітей.

На захід були запрошені близькі загиблих. Зокрема тітка 13-річного Єлисея Рябоконя, якого розстріляли в авто при спробі евакуюватися із села Перемога на Київщині, та поліцейський з Херсонщини Олег Федько, двоє дітей якого, шестирічна Софія та півторарічний Іван, а також дружина й батьки загинули від рук окупантів, коли намагалися виїхати з Нової Каховки.

Акція, присвячена пам'яті безвинно загиблих дітей, відбулася з ініціативи першої леді Олени Зеленської. В ній взяли участь представники дипломатичного корпусу різних країн.

Олена Зеленська оголосила хвилину мовчання за загиблими та звернулася до батьків і родичів. "Сьогодні серед нас люди, які втратили найдорожче.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA