Украина карантин Украина

У Києві відбувся фінал проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020: як це було?

Сейчас читают: 813
hochu.ua

Українська мода, як і мода в усьому світі, зараз переживає кризу. Але будь-яка криза дає поштовх для чогось нового. Так, проєкт Ukrainian New Fashion Days 2020 продемонстрував європейським ЗМІ, байєрам та споживачам креативну складову, потенціал і свіжий погляд на молоді українські бренди.6 українських брендів були обрані міжнародним журі з-поміж 130 учасників проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020.

Упродовж кількох місяців фіналісти проєкту пройшли непростий шлях відбору, консультацій з іноземними експертами моди й презентували свої роботи Україні та світу у форматі ZOOM-catwalk.

Заключний показ відбувся 16 жовтня о 12:00 у Pochayna Event Hall.У показі прийняли участь 6 брендів фіналістів проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020.

Символом, що об’єднує усіх фіналістів, стала корона, кожна грань котрої має визначальну рису бренда. Спробуйте цю маску в ! Ми раді, що цього року сектор дизайну та моди представлений дуже різноманітними проєктами: від свідомого споживання до популяризації

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA