Остап Ступка місто Київ кіно Остап Ступка місто Київ

Магоні та Гайтавер на кіноплівці: У Києві покажуть “Поліцейську академію” з українською озвучкою наживо

Сейчас читают: 820
womo.ua

Знана чи не кожним комедія “Поліцейська академія” перетвориться на унікальний кінотеатральний перформанс у Києві. 23 листопада на глядачів Будинку кіно чекатиме незвичайний перегляд стрічки, адже прямо із зали фільм наживо озвучуватимуть актори Олена Узлюк та Остап Ступка, які повернуть багатьом спогади дитинства.

Саме їхні голоси ми чули по телевізору, коли дивились “Поліцейську академію” вперше вдома. Встановлений в залі серед глядачів проєктор створить ефект максимального занурення в яскраву атмосферу кінця минулого століття.

Перша частина франшизи “Поліцейська академія”, яка вийшла рівно 40 років тому, демонструватиметься з нього з оригінальної 16-мм плівки.

Кінотеатральна прем’єра фільму “Поліцейська академія” відбудеться 23 листопада в Будинку кіно у Києві. Організатор ліцензійного показу фільму – дистрибуторська компанія Kinove.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA