Христина Соловій Сергій Жадан новини шоубізнес Христина Соловій Сергій Жадан

А казали: "Просто робота!". Жадана та Соловій підловили на побаченні (ФОТО)

Сейчас читают: 447
hochu.ua

Здається, в українському шоу-бізнесі з'явилася ще одна романтична пара! Український волонтер, поет і фронтмен гурту "Жадан і собаки" Сергій Жадан подав на розлучення зі своєю дружиною і засвітився під час романтичної прогулянки зі співачкою Христиною Соловій.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Чутки про роман артистів з'явилися після того, як Сергій Жадан злився з Христиною Соловій у пристрасному поцілунку під час зйомок кліпу на пісню "Молодость".

Пізніше в інтерв'ю УП музикант розвінчав здогадки фанатів і зазначив, що любовна сцена в кліпі була всього лише частиною їхньої роботи.

Однак судячи з останніх новин, 48-річний Сергій Жадан і справді закрутив роман із 30-річною Христиною Соловій. Читати також Добровольцям, медикам і волонтерам: "Бумбокс" і Жадан презентували зворушливий трек "Правда" (ВІДЕО) Днями пару помітили під час романтичної прогулянки парком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA