Valentino Couture Victoria місто Вікторія county Beckham знаменитости Нео Valentino Couture Victoria місто Вікторія county Beckham

У чому конфлікт між Вікторією Бекхем та Ніколою Пельтц

Сейчас читают: 924
vogue.ua

9 квітня старший син Бекхемів одружився зі своєю коханою Ніколою Пельтц. Пара влаштувала пишне весілля в сімейному маєтку нареченої в Палм-Біч.

На перший погляд, все було ідеально, але, як з’ясувалося після цього дня, в зірковій родині почалися конфлікти. Стало відомо, що невістка посварилася зі своєю свекрухою, і відтоді Вікторія не бачила свого сина Брукліна, що її дуже турбує.

У соціальних мережах говорять про те, що між Вікторією та Ніколою з квітня місяця триває холодна війна. Vogue. ua вирішив з’ясувати причини конфлікту.

Інсайдер розповів, що стосунки між Ніколою та Вікторією зіпсувалися через те, що Пельтц відмовилася від весільної сукні Victoria Beckham та вибрала вбрання Valentino Couture.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA