Нео

TVORCHI презентували новий іронічний трек «Вимкни телефон»

Сейчас читают: 463
vogue.ua

«Вимкни телефон» – новий трек українського гурту TVORCHI. Музиканти присвятили іронічний сингл телефонозалежності, та не від постійних новин, а від красивого життя у соціальних мережах.

У новому гіті артисти поєднали гітарні ритми та легкий фанк з хаусом, що переносять слухачів у теплу ностальгію за такими тривіальними, буденними клопотами з колишнього життя, які зараз повністю витіснили нові реалії.  «Це історія хлопця, який на побаченні з дівчиною готовий дістати їй зірку з неба, а вона гортає стрічку в Instagram, не помічаючи його почуттів.

В Instagram завжди красива картинка, але в пісні ми закликаємо: вимкни телефон і живи реальним життям, а не цифровим. Зараз це особливо актуально ще й для того, щоб зберегти свої нерви», – коментують TVORCHI.

Уперше свій трек «Вимкни телефон» гурт виконав наживо незадовго до офіційного релізу – під час свого благодійного сольного шоу ROAD у Львові. «Не псуй момент, благаю!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA