фразы Нео

тут і зараз

Сейчас читают: 613
psy-practice.com

Пацієнти, проявляючи свою тривогу, часто питають мене, як вирішити (в їх розумінні - позбавитись) проблему, так, щоб вона більше ніколи не виникала знов.А я не знаю.

Я не знаю, бо я не дивлюсь на проблему, як на те, від чого варто позбавитись, я дивлюсь на неї як на те, що варто зрозуміти.

В моєму розумінні, проблема - це є відповідь на питання, яке ти собі так і не наважився задати, це є форма зламу психічної реальності де зустрічаються позасвідоме і свідоме в своїх нативних формах.

Але бажання "вирішувати проблеми" можна зрозуміти і прийняти. Взагалі, на "проблему" можна подивитися ще й з іншого, загального плану бачення, коли названа нами ділянка життєвого шляху як проблема, є за своєю суттю формою перетворення особистості, тобто, коли ми помічаємо наявність проблеми в житті, то цей момент можна позначити, як виникнення потенціалу зміни на шляху з майбутнього в теперішнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA