ласки Нео

ТРАВМАТИЧНИЙ ЗВ’ЯЗОК:ОЗНАКИ

Сейчас читают: 575
psy-practice.com

Можливо, ви страждаєте від травматичного зв’язку, якщо у вас спостерігаються такі види поведінки:♦ Ви знаєте, що партнер жорстокий та маніпулює вами, але ви не можете відпустити його.

Ви міркуєте над випадками насильства, займаєтеся самозвинуваченням, і кривдник стає єдиним арбітром вашої самооцінки та самоповаги.♦Ви ходите по "яєчній шкаралупі", намагаючись догодити своєму кривднику, хоча він мало що дає вам натомість, крім крихт ласки й ще більшого болю.♦Ви відчуваєте залежність від партнера, не розуміючи чому.

Ви «потребуєте» його схвалення, шукаєте в ньому джерело втіхи після випадків жорстокого поводження. Це свідчить про сильну біохімічну та психологічну прихильність до нього.♦Ви захищаєте свого кривдника і тримаєте його жорстокі дії в секреті.

Ви можете відмовитись висувати звинувачення проти свого кривдника або захищати його від членів сім’ї або друзів, які намагаються сказати вам, що він токсичний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA